image_header

Mange gode råd på veien

Som medlem i NY SJÅFØR – FØR LAPPEN, får du noen spesielle fordeler på ting som er nyttig å kunne når du kjører bil. Du får også egne tilbud som gjør tiden med øvelseskjøring litt hyggeligere for deg og dine foresatte.

  • Gjelder når du har fullført registreringen i vår kundeklubb Circle K EXTRA. Om du ikke er medlem mottar du en sms med link til innmelding.
  • Du må registrere ditt eget bankkort som medlemskort.
  • Du må betale med bankkortet ditt når du skal benytte dine fordeler.
  • Fordelene gjelder i 2 år fra registreringen.

Registrer deg her

Har du allerede tatt lappen?

Bli med i trekningen om å få dekket utgiftene!

Les mer
title
medlemstilbud_1


For dere begge

Når dere er ute og øvelseskjører kan det være smart og hyggelig med en pause. Vi gir dere et kjempegodt tilbud på drikke og noe å spise. Kjøp to for prisen av én, der vi spanderer det billigste produktet. Velg fra kategoriene drikke, enten kaffe eller brus/vann (0,5 liter), pølser eller bakervarer.**

medlemstilbud_2

Halv pris på din første bilvask!

Bilvask i maskin er enkelt for deg og bra for bilen. På få minutter får du en skinnende ren bil, god samvittighet og god beskyttelse for bilen. Det er også bra for miljøet - ingen sløsing med vann og ingen skadelige utslipp. Første gangen kan du gjerne spørre oss om hjelp, og du får halv pris.

medlemstilbud_5


Halv pris på dine første 4 liter med spylervæske

Enkelt vedlikehold av bilen må du også kunne, blant annet det å etterfylle spylervæske. Når griseværet setter inn, er det nødvendig med god sikt for å ivareta sikkerheten underveis. Benytt dette gode tilbudet til å åpne panseret og lære hvordan du etterfyller.

medlemstilbud_4

Ekstra god drivstoffrabatt dine første 50 dager

Å fylle drivstoff på bilen er helt nødvendig å kunne, enten du betaler selv eller ikke. Vi gir deg et kjempegodt tilbud som gjelder både bensin og diesel de første 50 dagene, når du betaler med ditt eget registrerte bankkort. Du har alltid 30 øre rabatt per liter på våre betjente stasjoner og 10 øre på automater.

header
DET DU TRENGER I ØVELSESPERIODEN

På Circle K får du kjøpt ditt eget startkit med det du trenger for å kunne øvelseskjøre. Vi har egen medlemspris for Circle K EXTRA-kunder.

  • L - klebemerke
  • L - magnet
  • Ekstra speil
  • Mynt til handlevogn
  • Isskrape
startkit

For en optimal forberedelse til teoriprøven, gå inn på:

title

Se fordelene i mouse-over, eller klikk deg inn på tilbudet.

tilbud
tilbud
tilbud
tilbud
tilbud
tilbud
tilbud
tilbud